Jag är för demokrati

Det tycker Marie Söderqvist är intolerant beteende från min sida. Jag hade nämligen mage att kritisera hennes angrepp på demokratin och hennes krav på demokratins avskaffande. Fast hon tror visst alla anhängare av demokrati (vilket hon kallar vänster och det är ju i och för sig korrekt, men lite förvånande att det kommer från henne) och det vet jag ju att det inte stämmer.

Hon är också väldigt upprörd över att nån kallat adeslmannen Johan Stael von Holstein för mentalsjuk och att Lars Ohly visat fingret. och det var väl inte så uppbyggligt handlat kan man tycka. Men är det verkligen mer upprörande än Söderqvists krav på att begränsa demokratin. Det tycker jag definitivt inte.

Så frågan är: Finns Marie Söderqvist eller är det nån som hittat på henne så att vi inom vänstern sk aha nån att skälla på? Om hon finns, hur ser hon då egentligen på det här med demokrati? Inbegriper det att man ibland får bete sig lite osnyggt?

Bloggat: Esbati, Badlands1, Rött, Badlands2,

Andra bloggar om: , , , , ,