Gärna könsneutral mönstring

Samtidigt tycker jag man ska införa civil värnplikt. Detta eftersom vi inte behöver nån militär värnplikt, eller i alla fall inte så många värnpliktiga som det finns tillgång till. För mig är det naturligt att alla ska behandlas lika och därför är det också naturligt med könsneutral mönstring och att alla ska göra värnplikten i någon form.

Eftersom jag också är för en nedläggning av det svenska militära försvaret och att vi inte ska ha trupp i Afghanistan så är det följaktligen ett måste, för att min syn ska hänga ihop, att man inför civil värnplikt.

Så avskaffa den militära värnplikten och inför en könsneutral civil värnplikt.

Intressant?
Borgarmedia: AB, SDS
Andra bloggar om: , , , ,

2 svar på “Gärna könsneutral mönstring”

  1. Det finns redan en ”civil värnplikt” nämligen civilplikt… de som vapenvägrar blir i vissa fall istället brandmän, kraftledningsreparatörer, räddningsarbetare osv.

Kommentarer är stängda.