Knuff på norska

Bloggportalen knuff.se har fått ett syskon i Norge, Bloggurat. Frågan är man hamnar på topplistorna där också, om man pingar den. Krävs det att man är en norsk blogg (hur avgörs det?)? Eller krävs det bara att man skriver om Norge som jag ju gör ibland. Hur fungerar det om man ibland skriver om Norge och ibland om Sverige. Behöver man skriva på norska om man vill vara med där? Om man skriver på norska ibland. Som Esbati gör? Fungerar det med både nynorsk och bokmål? Och hur skiljer man på bokmål och danska om det är så att det finns nån automatik i att utskilja språken?

På danska Overskrift.dk finns jag med i olika listningar då jag pingar den portalen. Kanske blir det samma på Bloggurat. Jag får också en del läsare därifrån. Främst när jag skriver om Danmark förstås.

Eller kanske det är bättre att skaffa en dansk blogg och en norsk blogg som komplement till min svenska?

Twingly skiter i alla fall i om jag skriver på dansk, norsk eller svensk. Det blir länkar hos VG, Dagbladet, Politiken och andra sajter som har Twinglyfunktioner i de länderna.

Jag har i alla fall periodvis många läsare från Norge. Skulle inte heller ha något mot lite fler. Om pingning av Bloggurat leder till det, så gärna för mig.

Intressant?
Bloggat: Vox Populi, Ja vi elsker,
Andra bloggar om: , , , ,

Advertisements
  • Patrik

    Ja frågorna är många. Denna frågan måste dock lösas innan frågan om massvälten i afrika löses, samt aidsfrågan förståss