Hårda strider i Gaza

Enligt Al Jazeera pågår hårda strider i Gaza efter att Israel invaderat med marktrupper. Omvärlden vägrar fortfarande ingripa mot Israels krigsbrott och situationen för palestinierna i Gaza är allvarlig och problematisk. USA snackar skit som vanligt, och stöder i praktiken alla Israels åtgärder och resten av världens ledare låtsas som ingenting eller tar till intet förpliktigande uttalanden. Det är bedrövligt. Libyen, som sitter i säkerhetsrådet försöker dock få FN att agera.

Enligt Al Jazeera, som har journalister både inne i Gaza och på den israeliska sidan har de israeliska marktrupperna nått Beit Lahiya och Beit Lahoun och stött på hårt motstånd. Smatidigt hotar också Israel med att invadera Libanon, ytterligare ett land alltså.

Samtidigt som världens ledare inte bryr sig om palestinierna demonstrerar vanligt folk i hela världen mot Israels terror och övergrepp.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Demonstrera i Stockholm mot Israels övergrepp

Israel påbörjar nu andra veckan av slakten på palestinier med att gå in med marktrupper i Gaza. Kom och visa din ilska i morgon söndag.

Demonstration söndag 4/1-2009 14.00 från Sergels torg till israeliska ambassaden.

Arr: ISM-Stockholm, Islamiska förbundet mfl.

Advertisements