Nazze-SD

hmm.jpg Njaa, det är väl att ta i. SD är knappast nazister bara för att de sjunger nazistiska sånger. Att de är rasister, framförallt islamofober, är däremot väl belagt. Inte bara genom Kalibers avslöjande program utan också genom Andreas Malms tegelsten till bok, Hatet mot muslimer, Bokförlaget Atlas och Slaget om svenskheten, Premiss Förlag av Anna-Lena Lodenius och Mats Wingborg.

Naturligtvis är det heller ingen nyhet att Sverigedemokraterna inklusive partiledaren Jimmie Åkesson är rasister. Det vet de flesta människor, fast ibland verkar det som om våra borgerliga partier glömmer bort detta av rent maktpopulistiska skäl då en del av dem kan tänka sig att regera med stöd av SD. Jag antar att det är av sådana skäl, för de borgerliga partierna är väl knappast rasister, eller? Så det måste avslöjas och påpekas åter och åter igen hur rasistiska, islamofobiska och vedervärdiga SD egentligen är. Partiet är inte rumsrent och ska inte släppas in i salongerna.

Intressant?
Bloggat: Jinge, Annarkia, Kulturbloggen, Lodenius, Psykbryt, Anna Wester, Radar,
Borgarmedia: EX1, 2, 3, SDS, HD, Dagen, DN, GP, AB,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements
 • Johan

  Du har till viss del rätt i frågan kring Sverigedemokraterna, en otäck organisation som skulle ställa till med riktiga otrevligheter om de hade någon slags majoritet.
  Därför hoppas jag verkligen att vi aldrig behöver ställas inför ett sådant faktum.
  Idag när jag läste att KD kan tänka sig stöd från SD trodde jag först att det var ett sent aprilskämt.

  /*off-topic, borttaget*/ #AS

  Mvh
  Johan

 • Pingback: Hoten mot politiker - kriminalitet och högerextremism | Svensson()

 • Pingback: Stockholmsvänstern » En röst på Sverigedemokraterna är en röst på alliansen!()

 • Pingback: Desto muntrare i de Bruna paraderna? « Nemokrati()

 • Gunde

  Vem är rasister igentligen kom ihåg valstugereportaget från 2002. Då flera Sossar och vänsterpolitiker talade negativt om folk från Afrika Och mellanöstern. /*off-topic, borttaget*/ #AS

 • Hur kan vi komma ihåg att flera vänsterpolitiker ska ha talat negativt om folk från Afrika och Mellanöstern när det faktiskt inte frågades ut någon från vänstern? Ingen från vänsterns valstugor frågades ut överhuvudtaget, vilket hörde till den främsta kritiken av programmet.

  Varför ljuga och hitta på att de skulle uttalat sig negativt?

 • Anders_S

  Tack Hampus. Var just på väg att skriva samma svar.

 • Jag har väl också sjungit ”Sången om Stalin” och ”Friheten Leve” på fyllan, det gör mig varken till stalinist eller till nazist. Håller med om att det är mycket bättre att attackera den faktiska politiken istället, men uppenbarligen så har det liberala etablissemanget svårt för det.

  Liberalismen förlorar konsekvent utrymme till såväl konservativ, rasistisk höger som religiös fundamentalism. Man har ju ingenting att sätta emot, inget klassperspektiv utan endast en urvattnad fragmentiserande individualism. Och historien har visat att medelklassen tenderar att gå från liberaler till konservativa (eller t.o.m. fascister) när väl de börjar känna sig otrygga.