Nazistgäng drar runt i centrala Göteborg

Jag var nere en sväng på stan, dvs centrala Göteborg, idag. Det första jag noterade var ett nassegäng som stod och hängde utanför moderaternas partilokal och för övrigt sågs civila snutar, spanare från vänstern, spanare fråm nassarna och runt tingsrätten, där det pågår en rättegång mot några vänsteraktivister, en fruktansvärd massa uniformerade poliser. En viss spänning kunde följaktligen noteras.

Enligt information somjag erhållit från några väl insatta källor så får inte nassegänget röra sig i kvarteren runt tingsrätten i Västra Nordstan i Göteborg. Istället drar de runt på stan och hänger än här och än där. Många i gänget är från annan ort än Göteborg och en del av dem har kombinerat besöket i Göteborg med att se på fotboll i Borås där de förmodligen agerade supportrar (och en del på läktaren och på stan tog sig tydligen för en del mindre trevliga saker, dessa är inte nödvändigtvis från gruppen som också varit i Göteborg) till fascistlaget Lazio. Därvidlag tycks informationen inte vara korrekt i GP. Själva fotbollsmatchen vanns dock av laget som har en spelare med samma vackra namn som jag har.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements