Värdetransportrån i Majorna

Det var alltså när att man blev vittne till ett värdetransportrån idag. Detta då jag just nu befinner mig i Klippan och för att ta mig dit gick jag förbi vagnhallen i Majorna där rånet ägde rum. Men jag kom senare och missade allså uppståndelsen helt. Uppenbarligen lämnades en flyktbil vid den väg som leder till Sjöbergens koloniområde vilket ju verkar lite konstigt. Det är ju svårt att ta sig därifrån utan att passera vagnhallen och det verkar ju lite riskabelt. Kanske hade man en moped och drog vidare mot Nya Varvet på en cykelbana. Eller gick man ner till Röda sten och hoppade på en båt? Kanske promenerade till Kungssten? En annan flyktbil hittades på ett rimligare ställe, i på Tunnlandsgatan i Högsbo.

Det är möjligt att rånarna inte fått med sig några pengar de kan anvädna utan att allt är färgat. Ett ganska misslyckat rån i så fall. vad som också var misslyckad var polisen agerande. Man kom till rånplatsen 20 minuter efter att rånet ägde rum. Detta trots att det fanns en polisbil nära vagnhallen i Majorna. Larmet ska ha kommit 10:23 men polisen var alltså på plats 20 minuter efter att rånet ägde rum. Uppenbarligen har nåt inte fungerat som det ska. Och enligt GT är det värdetransportbolaget som inte tagit larmet på allvar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements