Ge de libyska rebellerna vapen

De libyska rebellerna måste få moderna vapen. De måste ha mer och fungerande vapen för att kunna besegra Ghaddafi. De måste ha egna vapen för att inte vara helt i händerna på Nato. FN:s deklaration om Libyen som ligger till grund för flygbombningarna är därvidlag ett hinder då den också förbjuder vapenförsäljning till rebellerna. Utan egna vapen kan upproret i Libyen inte segra. Något som jag ser som nödvändigt. Stöd till rebellerna i Libyen är självklart och Ghaddafi måste störtas. För att Benghazioppositionen ska kunna vinna behöver man vapen.

Stöd upproret i Libyen! Störta Ghaddafi! Vapenleveranser till Benghazi!

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
  • Fast naturligtvis kommer rebellerna vara helt i händerna på NATO, vare sig med lite extra vapen eller utan. Det är ju ändå därifrån både pengarna och träningen till vapnen lär komma.

    • Men det är en viss skillnad på vapenleveranser och Nato-trupper i landet.

  • Pingback: Skicka ett skepp till Benghazi | Svensson()