Trygghet för alla – Inga nazister i Kortedala!

För snart två veckor sedan blev en 61-årig man misshandlad på Kortedala Torg av flera ungdomar. Mannen fick livshotande skador och vårdas nu på sjukhus. Sex pojkar anhölls ursprungligen för försök till mord. Det fanns flera vittnen till händelsen som skedde mitt på dagen.

Eftersom de 4 häktade (för grov misshandel, inte mordförsök) inte är några blonda blåögda ungdomar har nationaldemokraterna (ND) tagit tillfället i akt att sprida sin hatpropaganda genom att försöka anordna ett torgmöte på lördag, en manifestation med ett budskap vars syfte är att splittra alla oss som vill leva tillsammans i ett tryggt samhälle. Nationaldemokraterna är för sin del ett litet livlöst parti som knappt har några medlemmar i Göteborg.

Vi vet att problem i samhället inte beror på att människor har olika religion eller olika bakgrund och vi kommer inte låta nationaldemokraterna ha sitt torgmöte ifred utan störa dom och visa att de inte är välkomna att vistas i solen.

Bjud in alla du känner – För ett tryggt Kortedala – för alla!

//Nazifritt Kortedala.

Kortedala Torg, framför Folkets Hus/Biblioteket. Klockan 12:30 fredag den 6 april

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Låter bra nazister vill vi inte ha. MEN SNÄLLA PROTESTERA UTAN VÅLD!!!! Sjunk inte till deras nivå!!!!!!

  • Hur tryggt kan det vara när en person kan bli nersparkad mitt på ljusa dagen?

    • Det var inte riktigt så det gick till även om det var ett fruktansvärt övergrepp ändå.