Det fanns en tid när SVD:s ledarsida var en tummelplats för pajasar

Delvis är det så fortfarande, i alla fall nu när Per ”Periodarn” Gudmundson kommit tillbaks i god och välkänd islamofobisk form. Periodarn kallad då han periodvis är helt frånvarande från SVD:s ledarsida och periodvis skriver de mest märkliga skapelser.

Maria ”Skampålen” Abrahamsson som tidigare var på SVD fortsätter sitt värv i riksdagen och på en egen blogg. Numera vill hon att frigivande av politiska fångar ska åsiktsprövas. Har man inte rätt politiska åsikter kan man lika gärna sitta i fängelse verkar hon tycka. En åsikt helt i linje med hennes gamla skampåleförslag. Förmodligen tycker hon väl i analogi med att man inte ska friges om man har fel åsikter också att om man har fel politiska åsikter så ska man fängslas.

Intressant?
Bloggat: Röda Berget, Badlands,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • bengt66svensson

    Var det inte du som för någon vecka sedan tyckta att polisen skulle spärra in Jimmy Åkesson för hans åsikters skull?
    Du och Maria kanske inte står så långt i från varandra trots allt!