Omfattande fuktproblem i Gårdstenshus

Gårdstensbostäder gjorde en ”lyxig” ombyggnad av hus i östra Gårdsten, Salviagatan och Muskotgatan. Husen renoverades, våningsplan togs bort och husen fick terrasser. Husen har till och med fått pris.

Men arbetet gjordes inte ordentligt. Från start har husen haft problem med att det regnar inte så att lägenheter under terrasserna har fuktproblem. Ibland är fuktproblemen hos Gårdstensbostäder lite värre, ibland inte så hemskt. Sen husen byggdes om har det varit ständiga problem kan man nog säga. Renoveringen av husen tycks ha varit ett fuskbygge.

Att de kan få hyresgäster till dessa fuktiga och fuktskadade problemlägenheter och problemfastigheter beror nog enbart på bostadsbristen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements