Annie Lööf leder centern till undergång

Annie Lööf, nyliberal, valdes till centerledare. Något som visat sig vara en katastrof. Hon är oerfaren och gör bort sig i stort sett varje gång hon öppnar munnen. Hon är okunnig och kaxig. En dålig kombination. Hon blev näringsminister. Inte heller så bra. Hon har fått kritik av konstitutionsutskottet hon farit fram med lögner.

Får Lööf  fortsätta vara partiledare i centern slutar det med att partiet utplånar sig själv. En situation som var förutsägbar i och med att hon valde. Valet av Annie Lööf till partiledare var kanske början till slutet för centern. Ingen kommer idag att sakna centerpartiet om partiet får under. Det är ett parti utan bas och snart också utan väljare.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements