Idioter i Lund agerar

Först har vi polisen som på 1-maj gick lös på demonstranter helt utan anledning. Idioter!

Sen har vi en massa ungdomar som går lös på en lokal, en kulturverkstad, som är till för ungdoms- och barnverksamhet som finansierats med skattepengar. Skadegörelsen i lokalen är omfattande. Också idioter i farten!

Polisen påstår att skadegörelsen i Kulturverkstaden är ett verk av besökare på en Reclaim the Streets. Om det är så är det verkligen idiotiskt. Om polisen ljuger är de jubelidioter.

Dessutom påstår polisen i Lund att det hela skulle vara en hämnd för deras våldsamma och idiotiska beteende på 1-maj. Om det är så är det verkligen idioter som varit i farten. Polisen var dum, därför förstör vi en verksamhet för ungdomar och barn. Inte så smart tänkt, utan… Idiotiskt! Om polisen ljuger…

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements