Gunnar Axén – en obalanserad politiker

I alla fall är det möjligt att dra den slutsatsen efter att han anmält en sommarpratares program. Athena Farrokhzad genomförde ett sommarpratarprogram med tydlig vänsterprofil där hon försvarade vår (vänsterns) lagenliga rätt att försvara oss med våld när vi blir överfallna av nazister. Till och med domstolen som dömde en vänsterkativist till ett långt fängelsestraff slår med all tydlighet fast att vi har rätt att försvara oss med det våld nöden kräver om vi överfalls.

Moderaten Gunnar Axén tappade dock koncepterna helt när han hörde Farrokhzad. Han gjorde sig av med sin TV-apparat han tydligen inte tålde att höra sanningen för en gångs skull. Det verkar som om Axén är en klart obalanserad politiker som inte klarar att folk är ärliga, klargör vad som gäller enligt lagen och för fram sina åsikter. Axén vill uppenbarligen inte att vänsteråsikter ska få framföras. Därmed är han också en odemokratisk politiker. Han vill inte höra vänsteråsikter, vill inte att de ska framföras och han vill inte att Ebba Gröns musik ska spelas. Han är vad det verkar censurförespråkare också. Förutom Axén överdrivna reaktion har 17 personer anmält Farrokhzads program. Cecilia Uddén fick 33 anmälningar för ett annat bra program år 2011.

Vi kan konstatera att Axén är obalanserad och att Farrokhzad genomförde ett bra sommarprogram i måndags. Låt oss tacka för ett bra program och rösta bort axén och hans kompisar i höst.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • T Lindholm

    Man skulle kunna upplysa Moderat Gunnar om att det finns en Avbrytarknapp, eller så kan Gunnar byta till en mera ” Moderatvänlig ” Kanal.
    Föresten har Gunnar Axe´n (M) varit i klammeri med Rättvisan tidigare.

  • Marlene Olsson

    Jag hörde programmet och slogs över att det var det bästa sommarprogram jag hört på länge . Hon pratade också om poesin. Om andra poeter som sagt saker som fick henne att börja skriva och vad dom sagt för nåt. Otroligt intressant. Musiken , politiken, poesi. I min värld kan det inte bli bättre. 🙂