Utan Vänsterpartiet ingen annan politik

Vid ett regeringsskifte efter valet så är Vänsterpartiet det enda partiet som egentligen, i grunden, vill föra och ha en annan politik än den som förs idag. Ju större Vänsterparti, ju större möjligheter att det blir en annan politik. Miljöpartiet vill bara ändra detaljer i politiken och socialdemokraterna knappt det. Feministiskt Initiativ vill inte heller ändra nåt i grunden.

Vänsterpartiet är garanten för att det med en ny regering efter valet också ska bli en ny politik. I riksdagsvalet är det därför väsentligt att Vänsterpartiet får så många röster som möjligt. Utan ett stort Vänsterparti, ingen ny politik.

Vänsterpartiet är det enda riksdagspartiet som är mot vinster i välfärden. Enda större partiet som i denna fråga går i takt med det svenska folket. Som tycker samma som majoriteten av folket i Sverige.

Intressant?
Media: DN1, 2, 3SMP, Skanskan, NSK, LT, Bilderblogg,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

3 svar på “Utan Vänsterpartiet ingen annan politik”

  1. Det vore ju bra om V även hade några åsikter och ändringar på schemat för att ändra Sveriges vanvettiga utrikespolitik. Bort med Carl Bildt och partier som är undfallande mot gangsterstyret i USA. Var är kritiken och debatten mot lögnaren Bildt och det som händer i Ukraina? Inte ett pip om att en facistisk kupp genomförts i ett Europeiskt land med hjälp av USA och EU med Bildt i spetsen. Uselt agerat av vänsterpartiet men man kan ju hoppas V bättrar sig.

    1. Det är naturligtvis inte sant att en fascistisk kupp genomförts i Ukraina. Konspirationsteorier utan värde. Men en diskussion om situationen i Ukraina är off-topic i samband med etta inlägg och nya kommentarer om det kommer att tas bor.

      Vänsterpartiet står självklart för en annan utrikespolitik än Carl Bildt et consortes. Va de exakt tycker i olika frågor få du kolla upp på deras hemsida.

Kommentarer är stängda.