Göteborgs-Posten håller med mig om kulturhus

I förrgår skrev jag ett inlägg om att Göteborg inte behöver nåt nytt kulturhus i centrum och att vi redan har ett. Fast det ligger inte under tak. Götaplatsen. Där finns det mer kulturella institutioner, möjligheter och aktiviteter än vad som skulle finnas finnas i ett nybyggt kulturhus. Där finns konstmuseum, musikhögskola, konsthallar, teater, konserthus, bibliotek, biografeter, restauranger med mera.

Idag har Göteborgs-Posten en ledare där de håller med mig, om de läst mitt inlägg har jag ingen aning om, men uppenbarligen har de tänkt ungefär detsamma. Det är onekligen lite ovanligt, men det har säkert hänt ett par gånger förut under årens lopp. De senaste dagarna faktiskt ytterligare en gång, vilket jag ska återkomma till i ett annat inlägg.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Ett svar på “Göteborgs-Posten håller med mig om kulturhus”

Kommentarer är stängda.