Brottsliga sverigedemokrater i Småland

En av Sverigedemokraternas ledande politiker i Kronobergs län är John Hed. Han har precis dömts för två fall av bokföringsbrott. Kanske inte direkt några allvarliga brott, men ändock brott.

En annan sverigedemokratisk politiker, Robin Natzén i Gnosjö, är misstänkt för ett betydligt allvarligare brott. Han är för närvarande anhållen för grovt vapenbrott. Han greps tillsammans med tre andra personer varav Natzén och ytterligare två nu är anhållna. Ett av de vapen det handlar ska tidigare ha använts vid en uppgörelse mellan kriminella i Klippan:

Enligt uppgift ska polisen ha varit på jakt efter ett automatvapen som ska ha förvarats på ett företag med anknytning till Robin Natzén. Samma källa uppger att vapnet är identiskt med det som i höstas användes i ett skottdrama mot presidenten för MC-klubben Rock Machine i skånska Klippan.

I samband med onsdagens tillslag ska även narkotika ha påträffats, enligt polisens noteringar.

Tidningen Expo har ett flertal gånger kunnat visa att sverigedemokratiska politiker är inblandade i brottslighet oftare än svenskar i snitt och betydligt oftare än andra partiers politiker.

Robin Natzén har för egen del uppmärksammats när han poserade i en nazistmössa. För det placerades han tillfälligt i frysboxen av det gena partiet, men togs snart till nåder igen och kunde fortsätta sköta sina uppdrag med partiets godkännande.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Ett svar på “Brottsliga sverigedemokrater i Småland”

  1. Åskådningsexempel på Sverigedemokraternas bruna svans. Mössan han poserar i är av allt att döma en SS-mössa. Vämjeligt!

Kommentarer är stängda.