Misstänkta för mordet på David Isho har släppts fria

Tre personer, tre unga män, har suttit häktade för mordet på David Isho i Lövgärdet. Han sköts och kördes över med bil. Mordet skedde den 30 oktober 2015. I slutet av februari i år greps två unga män (födda 1995 och 1996) som misstänkta för mord och medhjälp till mord. De har sen dess suttit häktade. Båda två har koppling till släkten Ali Khan.

Den 20 april grep polisen ytterligare en ung man, yngre än de två andra, som misstänkt för inblandning i mordet. Han var en av de misstänkta, men aldrig åtalade, i fallet med en grovt misshandlad äldre manCarl-Eric Cedvander, på Kortedala torg för några år sen. Han hördes däremot som vittne vilket resulterade i en anmälan om mened. Denna förundersökning lades dock ner. Två ungdomar dömdes för misshandeln. I hovrätten skärptes straffet.

Nu har alla tre släppts fria då åklagaren anser att det inte finns tillräckligt med bevis för att åtala dem för mordet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements