Ung man hittad död i bil i Norsborg

En privatperson hittade en skadad man på en parkering på Hundhamravägen i Norsborg, Botkyrka kommun, ungefär klockan halv tolv på tisdagskvällen. Enligt Expressen var det en anhörig som hittade honom. Han var skjuten med flera skott. Den 18-årige mannen fördes till sjukhus men avled av sina skador:

– Vi fick uppgifter via sjukvården om att man påträffat en skadad man vid en parkering i Norsborg. Han fördes till sjukhus, men överlevde inte, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson vid polisen.

Enligt uppgift till Aftonbladet har 18-åringen skjutits ihjäl med flera skott.

– Vi vet inte detta helt säkert än. Men vi har spår som tyder på att en skottlossning ägt rum, säger Daniel Wikdahl.

Den döde som hette Emirhan Tas var enligt uppgift en ostraffad person och mordet på honom kan eventuellt vara ett misstag. Att kriminella återigen har tagit fel på person alltså. Men det kan naturligtvis också vara så att han var associerad med en kriminell gruppering.

Enligt vissa uppgifter var han knuten till en yngre gruppering i Flemingsberg som har en konflikt med en annan gruppering som enligt vissa uppgifter ska vara baserad i Alby men enligt andra på annat håll. Men det är väldigt osäkra uppgifter. Det mesta tyder på att han inte hade nån koppling till kriminella nätverk eller gäng.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!