Död man hittad i Alby och dödsskjutning i Tumba

Vid 22-tiden på onsdagskvällen sköts en man i 25-årsåldern ihjäl i Tumba, Botkyrka kommun. Larm till polisen kom in strax efter klockan 222. Väl på plats hittade polisen en skottskadad person. Ambulanspersonal kom också till platsen, men mannen avled av sina skador.

Enligt Aftonbladet finns vittnesuppgifter om att en misstänkt gärningsman flytt från platsen på elsparkcykel. Polisen uppger att vittnen sett personer lämna platsen på något slags fordon.

På morgonen samma dag hittades en död man i en skog i Alby. Också det i Botkyrka kommun. Han misstänks ha dött på tisdagskvällen men det är oklart hur han dött och inte helt säkert att det är ett mord. Om det visar sig vara mord är det kanske så att de två händelserna har ett samband,

Mannen som sköts i Tumba uppges enligt osäkra källor var en 24-årig man vid namn Emr* An@r. Han uppges tillhöra en kriminella gruppering med bas i Storvreten.

Kanske handlar det om en interna konflikt i det som ibland kallas Botkyrkanätverket. I så fall eventuellt mellan en gruppering i Norsborg och en annan gruppering i Storvreten.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!