Heder åt Värmlands Folkblad

Värmlands Folkblad gör det som Aftonbladet inte gjorde. Man har stängt Schulmans blogg. Fast blogg är väl att ta i när man beskriver skiten. Det är snarast fråga mer en slasktratt för människoförakt, vlugarieter och oförskämdheter. Kan var roligt att läsa ibland. Men i det stora hela blir det outhärdligt. VF tog det enda vettiga beslutet. Att säga nej till egoismens och egofixeringens vulgariteter i form av ordbajseri och svinerier från bröderna Schulman är ett sunt beslut. Det är bra att Värmlands Folkblad faktiskt stänger ner skiten.

Det hela avslöjar dessutom en hel del om Aftonbladets låga krav på de som ska bidra till tidningens skriverier. Aftonbladet tillät Alex Schulman att i princip ohämmat skriva vad som helst när han bloggade hos dem. VF bedömer bröderna Schulmans alster som oacceptabla. Det är skönt att det fortfarande finns tidningar och redaktörer med modet att säga nej till individualistisk skit.

Bloggat: Feministisk vänstertjej
Borgarmedia: DNAB
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements