Blå dunster i ögonen på folk

Det är vad Saab sysslar med. Att slå bå dunster i ögonen på folk. Människor ska bibringas, ges, uppfattningen att Saab ska kunna räddas. Därför har man valt en rekonstruktion. Som ett sätt för att försöka hindra människor. Det är ganska lättförståeligt. Media ges tillgånga till allt som händer så att de ska spekulera så mycket om möjligt i avsikten att företaget ska slå blå dunster i ögonen på folk.

Och alla spelar med, regering, företagsledning, media, journalister, borgerliga tyckare. Men sanningen är att företaget kommer att läggas ner.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
 • Jag väntar på dina kommentarer över förlovningen igår 😉 På rapport var 2/3 av tiden ett reportage om Daniel och giftermålet men har inte hittat nåt hos dig än hehe.

 • Martin

  Det kanske vore bra om vi blev av med bilindustri i Sverige, det skulle kanske öka möjligheterna att satsa på andra transportsystem och bygga ut dem utan att man underminerar en viktig svensk näring.

  Folk i trollhättan behöver inte oroa sig, regeringen kommer säkert sätta in rejäla resurser i samma dignitet som de gör på annat håll:
  http://www.dn.se/ekonomi/tuff-kritik-mot-statliga-jobbcoacher-1.807904

  De kan få en hel bunt idioter som förklara för dem att de måste ”vilja” få jobb.

 • Pingback: Socialisera fordonsjättarna!()