Lägg ner krigsorganisationen NATO

Borgare framställer gärna NATO som en fredsorganisation. I själva verket är det en krigsorganisation. En organisation som är till för att bevara västs dominans i världen. Ett sätt för den dominerande makten att ha en mängd allierade i sin ”kamp mot terrorn” eller i sin ockupation av Afghanistan, elelr hur man nu väljer att uttycka sig eller var man väljer att kriga. Det är helt enkelt en krigsmaskin till försvar för västvärldens kolonialism och imperialism.

Inte heller blir det hela bättre av att man nu får en ordförande, Anders Fogh-Rasmussen, som länge varit regeringschef i en i praktisk verksamhet rasistisk och främlingsfientlig regering. En regering med islamofobi på programmet kan man nästan säga. Det enda rätta skulle var det som vi ville uttrycka i den demo vi aldrig fick genomföra i Strasbourg. Att NATO borde läggas ner.

Läs om försöken till demonstration och hur lördagsmorgonen var i Strasbourg.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö, Esbati,
Borgarmedia: SVD, DN, PDK1, 2, 3, DB, SDS1, 2, 3, 4,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

3 Svar på “Lägg ner krigsorganisationen NATO”

  1. Att kalla NATO för fredsbevarande kräver stor förmåga att bortse från verkligheten. De agerade aggressivt och provocerande under kalla kriget. De startar invasioner på falska grunder. Skiten borde lagts ned efter sovjetunionens fall, sedan dess har de bara jobbat med frågan om hur de skall lösa fredshotet, framgångsrikt dessutom.

    De som vill att Sverige skall gå med i NATO tycker alltså att svenska skattebetalare skall betala för att Sverige skall dras in i anfallskrig.

Kommentarer är stängda.