Fuskande befolkningsgrupp!

Nu kanske någon tor att jag menar någon invandrargrupp, men så är inte fallet. Det verkar däremot finans en annan grupp i samhället som fuskar mer än andra. I alla fall enligt försäkringskassan tycks den minoritetsgrupp som brukar gå klädd i jackor med emblem i tre delar fuskar mer än alla andra. De flesta av dessa tycks ha helt etniskt svenska namn. Tyder detta då på att svennar i gemen och/eller motorcyklister i allmänhet är mer brottsliga och större fuskare än andra. Skulle faktiskt inte tro det. Men det kanske är så att majoriteten av motorcyklister är fuskare och fifflare. Jag tror knappast det. Vad Försäkringskassan tror är att medlemmar i Hells Angels har fuskat till sig en massa pengar. Men detta kan knappast generaliseras till större grupper och så är det förstås med alla grupper i förhållande till brott. Bara för att några begår brott är inte hela gruppen brottslig.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö,
Borgarmedia: E24, SDS, DN, SVD, AB, VG
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements
  • Apan

    Vad menar du ? Att inte alla i Hells Angels är brottslingar eller vilken grupp pratar du om ? Nu är ju faktiskt väldigt många Hells Angels faktiskt finnar också och huruvida dessa utnyttjar det sociala skyddsnätet har jag ingen aning om.