Anhållna pojkar är vänner till den mördade flickan i Hjällbo

De två 16-åriga pojkarna som anhållits för skyddande av brottsling är enligt uppgifter i media nära vänner till den mördade Nancy Tavsan. Bägge två uppges vara från Hjällbo. Men det är mycket oklart om hur de är inblandade, varför de eventuellt hade Nancys telefon och en hel del andra saker.

Det stärker dock teorin att mordet i Hjälbo är som de flesta svenska mord. Dvs att mördaren är en person som står offret nära. Det verkar ju faktiskt om om det är fallet även denna gång. Vilket ju knappast minskar tragiken i mordet på den unga kvinnan/flickan i Hjällbo.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
 • Eklund

  Med sådana ”vänner” behöver man inga fiender.

 • Ronny

  Media säger:
  ”Pojkarna, eller en av dem, ska ha hittat mobilen på marken i närheten av platsen där Nancy mördades.
  Mobilen ska ha inte legat i närheten av kroppen. Det var mitt i natten och pojkarna ska inte sett blodspåren som fanns i området.
  ‚Äì Det var mörkt. De hade ingen aning om vad som just hänt där. De hade rejäl otur att befinna sig där just då, säger en källa.
  Kommentar från mej:
  Det här stämmer inte. Nancy själv skulle alltså kastat iväg mobilen så långt att hon inte var synlig när pojkarna hittade den. Och hon var ännu inte funnen, alltså precis mördad. Då bör pojkarna vara vittnen eller gärningsmän då stigen är väldigt kort och det måste ha hörts höga tjut med mera från brottsplatsen. Pojkarna befann sig alltså precis bakom Nancy i tid och är förmodligen gärningsmän då de har mobilen. Mördaren skulle gjort sig av med mobilen på ett helt annat sätt. Eller tagit den med sig. I allra högsta grad då han både såg och hörde henne tala i den. Då ligger den inte på stigen efteråt. Historien är alltså uppdiktad av de två 16-åringarna.
  /*Borttaget, irrelevant och fördomsfullt*/ #AS
  Sextonåringarna säger att de inte sett eller hört något men är på stigen samtidigt som mördaren och varken hör eller ser något och tar mobiltelefonen med sig hem. Den som av en händelse ligger mitt på stigen fullt synlig och ett presumtivt allvarligt bevismaterial mot en mördare.

  Historien håller inte och det kommer inte att dröja länge innan de erkänner brottet.
  Hälsar
  Ronny Hbg

  • Anders_S

   Ronny: Det är naturligtvis fullt möjligt att de två pojkarna skulle vara skyldiga. LIksom det är möjligt att Nancy tappar telefonen när hon först blir slagen och att hon sedan springer för att komma undan men inte lyckas. Vad jag förstår hon flyttats, försökt flytta sig själv efter att hon blivit nedslagen. Blodspåren tycks ha tytt på det. Telefonen kan alltså mycket väl ha hittats på det sätt pojkarna säger.

 • JAqque

  Men ni får inte glömma att hennes sista ord var -vem är du, vad vill du. Det tyder på att hon inte kände mördaren och att det finns en chans att mördaren var ensam.

  • Anders_S

   Jaqque: Nej det betyder det inte. Det betyder bara att hon inte kände igen personen. Vilket inte behöver innebära att det var en främmande person.