Vogonerna fortsätter sitt motorvägsbygge

Svenska Dagbladet tycks ha relativt goda förbindelser med högre makter. Det märks bland annat i deras ofta mycket förvirrade ledare. Förklaringen till att de är obegripliga är alltså att de är inspirerade av vogonerna (högre makter alltså) och deras tänkande. Ett tänkande som i sin förvirring inte står Pol Pot eller familjen Kim långt efter. Och snart får de värre konsekvenser för mänskligheten än Pol Pots terrorregim. När den intergalaktiska motorvägen byggs så utplånas hela mänskligheten.

Svenska Dagbladet fortsätter sin rapportering om hur detta ska gå till. Nu funderar uppenbarligen vogonerna på att döda oss innan de spränger jorden i luften för att ge plats åt motorvägen. Detta genom att pricka vårt lilla klot med en asteroid. Eftersom det nu inte ska ske förrän 2182 har de dock gett ordentligt med tid för att försöka ta livet av oss själva innan. Genom klimatkatastrof, kärnvapenkrig, terroristnoja eller på nåt annat fantasifullt sätt som bara människor kan komma på. Exempelvis genom att förvägra människor rätten till vatten som den borgerliga svenska regeringen tydligen vill, eller?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Källa: Douglas Adams, Liftarens guide till galaxen

Ärligt sagt: Det är onekligen lite löjligt att försöka skrämma upp folk med en asteroid som kanske, eventuellt och möjligen kan träffa jorden år 2182. Vi har väl mer närliggande och allvarliga problem att ta i itu med. Problem som verkligen existerar. Svält, fattigdom, ojämlikhet, ojämställdhet, klimatkris osv. Eller regeringar som uppenbart inspireras av vogonerna, eller är det av mer jordiska förebilder?

Advertisements

8 Replies to “Vogonerna fortsätter sitt motorvägsbygge”

    1. Hampus: Det är möjligt jag har fel och att det istället är dånfinken från Traal som är skyldig till förvirringen på SVD:s ledararedaktion. Men det kan dock inte förklara hur man på SVD kan ha så bra information om vogonernas göranden och låtanden.

  1. Åhå, jag trodde annars att de hade mest att göra med den trippelbröstade horan från eroticon 6. Hahaha.

    1. Thomas: Det är faktiskt ett helt obegripligt ställningstagande. Säkert baserat å¨nån byråkratisk finess som vi vanliga dödliga inte ”begriper”.

Kommentarer inaktiverade.