Dramatiskt mordförsök i Östhammar, eller?

Eller är det inte det?. Enligt uppgifter i media ska 4 maskerade män ha trängt sig in på en gård i Östhammar och skjutit en far och hans son. Bägge överlevde. Upplägget med 4 maskerade män antyder organiserad brottslighet, men då undrar man samtidigt varför inte de två på gården dödades och försvann. Eller varför den tredje personen inte sköts? Att en av de skjutna är känd av polisen sen tidigare ger också gangsterassociationer. Blev det organiserat motstånd från vänner och bekanta till de överfallna? Vad sköt de med i så fall? Och varifrån kom de? Alla uppringda? Fanns det överhuvudtaget några maskerade män? Och varför dog inte männen som sköts? Upptäckte de maskerade att man sköt mot fel folk, eller var det bara frågan om en varning? Eftersom de sköts i benen kanske det var så. Och varför? Det hela verkar faktiskt underligt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Dramatiskt mordförsök i Östhammar, eller?”

Kommentarer inaktiverade.