Hotmejlet till TT – kopplat till explosionerna?

I samband med explosionerna i Stockholm och den eventuelle självmordsbombaren som enligt en del uppgifter ska komma från Tranås rapporterar också nyheterna om ett hotmejl ställt till Säpo som TT ska ha fått tio minuter innan explosionerna. Om mejlet har samband med det troliga försöket till terroristdåd så har mannen uttryckt avsky mot Lars Vilks och för trupperna i Afghanistan. Det kan också tyda på att han hade nån som han samarbetade med såvida han inte skickade mejlet från en mobiltelefon eller nåt liknande. Annars verkar ju mejlet vara ett sånt där dussinmejl (eller bloggkommentar) man får regelbundet där förvirrade individer uttrycker sig på alla möjliga korkade sätt.

Intressant är att just norra Småland och Östergötland (förutom Göteborg då) tycks vara full med folk som använder eller hanterar sprängämnen (om den aktuelle mannen är från Tranås är han ytterligare ett sånt fall) på något sätt. Och dessutom tyck de vara klantiga och spränga sig själv i luften. Det var ju i Åtvidaberg som en medlem i mc-gänget Topside MC sprängde sig själv när han ville spränga Outlaws klubbhus i luften och vi minns ju arbetaren på Oskarshamns kärnkraftverk som hade spår av sprängmedel på nån plastkasse han använde.

Lars Vilks, precis som Säpo, tycks dock ta det hela med ro.

Läs också: Explosionerna i Stockholm – första terroristdådet sen 1975.

Intressant?
Bloggat: Partistaten, Röda Malmö, Mitt i steget,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements