Marinkårssoldater från USA till ytterligare ett land

Men inte till Libyen som man skulle kunna tro i dessa dagar utan istället till Japan där de enligt media inte ska hjälpa till med reaktorerna som är skadade trots att de är utbildade för detta. Frågan är då vad de ska göra? Naturligtvis ska de hjälpa till med något kring de skadade kärnkraftverket.

Läget med kärnkraftsreaktorerna i Japan är fortfarande mycket allvarligt och det hela kommer med all sannolikhet att få bestående konsekvenser för området runt kärnkraftverket Fukushima 1. För hela kärnkraftsindustrin i världen får det också konsekvenser. I Tyskland förväntas de stängda kärnkraftverken eventuellt bli stängda för gott. Man kan anta att alla propåer om en massiv utbyggnad av kärnkraften nu också kommer av sig. I alla fall de flesta.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements