Spotify integreras med Facebook

Det uppger i alla fall den US-amerikanska tidningen Forbes. Det hela ska göras på så sätt att man direkt i Facebook kan lyssna på musik från Spotify. En musiktjänst direkt i Facebook alltså. En talesman för Spotify menar dock att det inte är nåt nytt på gång och att integration ju redan finns. Ingen namngiven eller ledande person på Spotify eller Facebook vill dock uttala sig. Frågan är om det egentligen är en nyhet eller om det bara handlar om att hajpa Spotify innan USA-lanseringen.

Personligen är det för mig relativt ointressant vad som är sant och inte sant. Om Facebook och Spotify ska integreras mer eller inte. Jag har inte använt Spotify sen man införde begränsningar på gratiskontot och känner inget behov av att göra det, än mindre ett behov av att integrera musiktjänsten med Facebook som jag använder varje dag.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements