Skottlossning vid Hammarkulletorget

Klockan 20:00 på kvällen idag (måndag) avlossades ett skott mot en bil vid Hammarkulletorget. Det var mycket folk på platsen och därför hade polisen svårt att få upp något spår efter de två män som springande tog sig bort från platsen. Det verkar något märkligt att skjuta mitt bland folk på det sättet och kanske rör det sig snarast om några som vill visa att de är tuffa och inte om något dåd kopplat till organiserad brottslighet. Ingen person kom till skada vid skottlossningen men med mycket folk i omlopp så är väl det snarast mest tur.

Tidigare under dagen sköts en man i vaden på en helt annan plats i Göteborg, Tuve, så dåden har sannolikt inget som helst samband. Den skjutne mannen i det fallet uppgav att det rörde sig om ett rånförsök. Två personer i en bil i närheten hämtades till förhör om skottet och rånförsöket. De två som hämtades till förhör är kända av polisen sen tidigare men det är oklart om de är misstänkta för något eller om de bara hörs upplysningsvis.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements