Terrornoja även i London

I London har polisen tagit in stockholmsbombarens änka till förhör. Det är förmodligen, liksom minst 90% av den brittiska polisens stora mängd gripanden för terrorbrott felaktigt och falskt alarm. Om svenska Säpo är klantiga och griper folk felaktigt och i onödan så är den brittiska säkerhetspolisen snarast islamofob, griper och trakasserar vanligt folk med fel religion ständigt och jämnt. Den brittiska polisen är likadan, trakasserar och griper folk med fel kläder och fel hudfärg mer än vad som är acceptabelt. Detta agerande från den brittiska polisen är en del av det som leder till omfattande upplopp.

När det gäller Taimour Abdulwahabs försök till bombdåd i Stockholm så har en man tidigare gripits i Storbritannien, närmare bestämt i Glasgow, misstänkt för att ha hjälpt honom. Jag vet inte riktigt hur det med det ärendet, men eftersom vi inte hört något så har det väl runnit ut i sanden. Det skulle dock inte förvåna mig om han sitter inspärrad ännu.

Och jo, Abdulwahab var en amatör. Vad Ranstorp påstår i sammanhanget saknar relevans. Han var ju säker på att Breivik var muslim. Ranstorp är en enda stor ryktesspridare och förmedlare av falsk information och lögner. En islamofob och en som underblåser islamofobi. Något som svensk media återigen gör. Nu när minnet av Breiviks fruktansvärda dåd tycks ha lagt sig så återgår media till sina islamofobiska skriverier.

När det nu inte var nåt terroristbrott, ja inget allvarligt brott överhuvudtaget, om ens nåt brott, i Göteborg i lördags så slutar man dessutom skriva om det och skriver om nåt annat som inte heller är terrorism, men som man ändå kan kalla det. Man väljer att underblåsa islamofobi istället för att granska den svenska säkerhetspolis som gör fel, igen och återigen. Vilket ju är underligt med tanke på att en säkerhetspolis utan verklighetskontakt är mycket farligare än terrorister.

Intressant?
Bloggat: Beelzebjörn, Röda Malmö,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements