Mongols MC – nu i Sverige

Enligt flera uppgifter har det erkänt våldsamma mc-gänget Mongols MC etablerat sig i Sverige (fast på deras hemsida finns ingenting om det så frågan är om det är sant). Detta i ett läge när det redan är mycket spänt bland de kriminella mc-gängen. Delvis beror det på att Outlaws MC återigen etablerat sig i Sverige och är växande, delvis beror det på att det skett flera övergångar från Bandidos MC till Hells Angels MC. Det verkar också som om de fredsavtal som finns mellan Bandidos MC och Hells Angels MC kommer att respekteras. Man har till och med förnyat dem, dock med okänt innehåll. Det är inte osannolikt att de två sen tidigare väletablerade kriminella mc-klubbarna i Sverige, Hells Angels och Bandidos kommit överens om att bekämpa de nya mc-gängen.

Även andra gäng som tar strid med mc-gängen har dykt. Exempel på detta är Backagänget och Gårdstensalliansen i Göteborg, M-16 i Östergötland och Black Cobra på många andra håll. Det senare gänget tycks dock i allmänhet vara allierat med Hells Angels MC och främst bekämpa Outlaws MC.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements