GP sabbar medvetet mina länkar

Idag har Göteborgs-Posten fyra gånger döpt om en artikel utan att innehållet i den nämnvärt ändrats. Då har länken till min blogg försvunnit. Omdöpningarna har varje gång skett någon minut efter att jag länkat till artikeln, vilket jag nu gjort fyra gånger (fem gånger i och med detta inlägg). Jag kan inte se det som något annat än medvetet sabotage av diskussion och en medvetet försök att hindra läsare från att läsa det jag skrivit (som är betydligt bättre och innehåller betydligt mer information än GP:s tunna artikel, även om den senaste versionen av artikeln i GP är mycket bättre än tidigare versioner).

Jag vet inte vem det är som döper om artikeln ifråga, men en av journalisterna Joakim Magnå som skrivit artikeln har jag tidigare kritiserat för lögnaktig nyhetsrapportering. Kanske kan det ha samband? Å andra sidan har jag mycket stort förtroende för Daniel Olsson som också undertecknat den senaste versionen av artikeln.

Till denna artikel har jag nu fått en länk, men inte till min ursprungliga artikel som behandlar själva bombdådet. Det verkar alltså nu som om GP också aktivt tagit bort en länk till mig. Tidigare har Jonatan Falk och Margareta Romare meddelat mig att så inte får eller ska ske, men jag får väl nu kontakta dem igen. Det är alltså inte först gången jag råkar ut för konstiga borttaganden av länkar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements