Tre män gripna för mordet på Black Diamond

Natten till idag greps tre män, 26, 32 respektive 42 år gamla, för mordet på en man i 20-års åldern på kafét Black Diamond vid Wieselgrensplatsen i Brämaregården. Två är misstänkta för inblandning i mordet och en för skyddande av brottsling. Polisen är fortfarande mycket förtegen om fallet men utesluter inte fler gripanden:

Den unge mannen utsattes för mycket kraftigt våld. Stefan Gustafsson vill inte säga om det är just detta som försvårat identifikationen.

Länskriminalpolisen utesluter inte att det kan bli tal om fler gripanden.

Den unge mannen som mördats är ännu inte identifierad, men polisen vill inte uttala sig om anledningen till det. Det mesta tyder dock på att den mördade är en anställd på Black Diamond som tidigare dömts för mindre brott. Att några gripits så fort som skett tyder på att de har anknytning till Black Diamond eller till mordoffret. Det bör i så fall inte röra sig om en uppgörelse i den undre världen utan om något mer typiskt när det gäller svenska mord. En av ägarna till kafét är lika gammal som en av de gripna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements