Man ihjälskjuten i Tynnered

Vid 22-tiden på måndagskvällen larmades polisen till Briljantgatan i Tynnered på grund av skottlossning. När man anlände till platsen hittade polisen en skottskadad man. Han fördes till Sahlgrenska sjukhuset där hans senare dog på grund av sina skador.  Det avlossades totalt 10-12 skott.

Mannen har enligt en del uppgifter tillhört eller rört sig kring Hells Angels (HA) supportergrupp Red & White Crew och kan innan dess ha rört sig i OG-kretsar. Mannen tycks i båda gängen ha anklagats för att ha snott pengar och/eller vapen från organisationen. Hur det egentligen ligger till med hans eventuella skulder till Red & White Crew (dvs HA) är oklart men en sådan sak skulle kunna leda till bestraffning av en person. I form av skott i benen. Troligen var det, om det handlar om skulder, inte meningen att den skjutne mannen skulle dö. Enligt GP är dock mannen fortfarande oidentiferad.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements