Narkotikabrott i Åstorp – fem häktade

I slutet av april genomförde polisen en husrannsakan på en adress i Nyvång utanför Åstorp. Fem personer greps och anhölls. Alla fem blev häktade för narkotikabrott i Åstorp några dagar senare. Alla är misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott. 3 av de gripna är från Åstorp, en från Ängelholm och en är skriven på Grönland.

De fem personerna är D@nil Nilsn, Dnn#s Nystr?m, Kv#n Rosnkv#st, Flici@ H@llbrg och J0n@than L@rss0n. Enligt osäkra uppgifter ska Kv#n Rosnkv#st vara medlem i Bandidos MC medan de andra inte ska ha någon koppling till mc-grupperingen.

Precis i dagarna har 5 personer, varav en före detta kriminalvårdare, åtalats i en gammal stor kokainhanteringshärva med koppling till Åstorp. Narkotikabrott i Åstorp tycks vara vanligt. Kanske inte så underligt då Åstorp ligger bra till för distribution av kokain. Nära den av Syndikatet kontrollerade hamnen i Helsingborg, invid två stora vägar som leder till Göteborg/Oslo respektive Stockholm och nära järnvägarna till samma ställen.

Läs mer:

Ett svar på “Narkotikabrott i Åstorp – fem häktade”

Kommentera gärna med hjälp av ett Mastodonkonto

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.