En förmiddag på bokmässan

Del 5 av 7 i serien Bokmässan 2012

Torsdag förmiddag på bokmässan är den tid som man kan röra sig fritt. Det är inte fullt med folk, det är inte trångt. Alla montrar är inte klara, kändisarna har inte anlänt och det är lätt att kunna få till ett samtal med de man känner. Det är den trevligaste dagen och tiden att besöka bokmässan. Helt klart.

Har plockat upp lite litteratur att recensera. Intressant litteratur från förlag som ger ut bra böcker. Som Leopard förlag, ETC, Atlas, Arena, Ordfront. Förlag som vill något och som inte bara ser till pengarna och profiten. Som inte bara styrs av vinsten.

Samtal även med andra förlag och som vanligt ett besök i Judiska församlingens monter. Dessutom, nytt för i år, ett besök hos Kristna humanister. En monter där några av mina grannar stod. Även i Anthropos monter såg jag som vanligt en granne.

Sitter nu på övervåningen och ser på myllret därnere

I media: GP, HD1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Series Navigation<< Idag bokmässan – planka in eller inte?Mingel på bokmässan >>
Advertisements