Inkompetent minister avgår

Nyamko SabuniNyamko Sabuni har meddelat att hon avgår som minister. Hon avgår också från riksdagen. Det är lite oväntat, hon uppger att hon gör det på egen begäran. Samtidigt kan man konstatera att Sabuni varit en av regeringens minst kompetenta ministrar.

Hennes värv har främst varit att komma med underliga utspel och konstiga idéer som ingen annan känt till i förväg och som knappast fört något framåt på något sätt. Sällan har hennes uppfattningar varit förankrade i regeringen eller en i det egna partiet. Sällan har hon kunnat driva igenom dem. En inkompetent minister lämnar regeringen. Det finns fler. Exempelvis hennes partikamrat Jan Björklund.

Läs också:

Sabunis rasist till utredare
Rasse-Sabuni
Sabuni har beordat åsiktsregistrering
Nyamko Sabunis lögn på folk och försvar
Sabuni och Säpo snackar så mycket skit
Islamisering, Ranstorp och Sabuni
Nyamko Sabuni är inte klok

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

3 Replies to “Inkompetent minister avgår”

  1. Det är inte säkert att det beror på inkompetens. Regeringen har många medlemmar, men de flesta har inte just någon ting att säga till om. Alltså återstår att tävla med de andra om att synas.

Kommentarer inaktiverade.