Krabbeskärs Rederi AB

Del 4 av 5 i serien Fiskebäcksrederier

Krabbeskärs Rederi AB i Fiskebäck grundades som aktiebolag år 1996. Om det fanns rederiverksamhet redan innan dess är för mig okänt då företaget inte har nån hemsida. Av information på nätet har dock bolaget samarbetat med det större Donsö-företaget Swedia Shipping. 2011 omsatte företaget 14 miljoner och hade 20 anställda samt 36 miljoner i bokförda tillgångar. Efter en rad år med allt värre förluster har bolaget förklarats i konkurs under år 2013.

Företaget ägs av familjen Berndtsson och i styrelsen innan konkursen satt Jan Olof Berndtsson och hans två söner Jan Richard Berndtsson och Mikael Berndtsson. Jan Richard Berndtsson har också en byggfirma, Lyngskärs Bygg.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Series Navigation<< FjordtankFiskebäck Bunkring >>
Advertisements