Erik Helmersons befängda kritik av MR-dagarna i Göteborg

MR-dagarna i Göteborg omfattar närmare 100 programpunkter och en stor mängd utställare med monteraktiviteter utöver det. När jag kollar igenom programmet är det inte en slagsida åt vänster eller pro-islamism jag ser. Däremot en klar slagsida åt postmodernism, liberal människosyn och humanism. Det finns helt enkelt inget fog för den kritik som Helmerson, inspirerad av kritik från SKMA, för fram.

Det finns mängder av föreläsare på MR-dagarna jag inte har förtroende för och som företräder uppfattningar och åsikter jag inte gillar men det innebär ju inte att hela arrangemanget måste dömas. Men det gör Helmerson. Han dömer ut hela MR-dagarna på grund av några programpunkter som han inte gillar. Helmerson predikar med andra ord intolerans. I toleransens namn vill han ha censur, intolerans och likriktning. En ganska typisk borgerlig ledarskribent av idag. SD light.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

PS. För sakens skull kan jag väl tycka att den kritik som Helmerson för fram mot vissa programpunkter delvis är relevant, men bara för att en inte gillar något och har kritik mot det betyder det ju inte att programpunkterna inte borde hållas eller att det är fel på hela arrangemanget.

Advertisements

One Reply to “Erik Helmersons befängda kritik av MR-dagarna i Göteborg”

  1. MR-dagarna visar problemet med statligt styrd opinionsbildning. Det är här grundproblemet ligger och inte i Helmerssons något -för att uttrycka det försiktigt – enögda kritik.

Kommentarer inaktiverade.