Dödsskjutning i Biskopsgården

Vid 22-tiden igår kväll fick polisen larm om en skjutning på Dimvädersgatan i Biskopsgården, inte så långt från Länsmansgården. När polisen anlände till platsen hittades en skottskadad man som konstaterades avliden. Efter skottlossningen ska en bil ha lämnat platsen i hög fart i riktning mot Flygvädersgatan, dvs västerut, sedan söderut och senare österut mot Friskväderstorget och Sommarvädersgatan. En av två existerande vägar bort från Dimvädersgatan. Enligt vittnen var det en silvrig kombi.

Mannen som verkar vara i 20-årsåldern är ännu inte identifierad. Polisen säger att de ännu inte vet anledningen till skjutningen. Men det är nog inte så svårt att tänka sig att skjutningen är kopplad till tidigare skottlossningar i Länsmansgården och, alternativt eller, till någon av de konflikter som länge funnits mellan kriminella grupperingar i området.

Läs mer:

Advertisements