Svensson

En vänsterblogg och nyhetssajt huvudsakligen skriven av en medelålders vänsteraktivist från Göteborg. Handlar om det mesta. Främst miljö, vänsterpolitik, antirasism, våld, polisen och stadsplanering. Med ett antal gästskribenter varav Hans Norebrink i praktiken är ansvarig för bloggens bokrecensionsavdelning.

Ägaren till bloggen, tillika ansvarig utgivare, Anders Svensson, har anknytning till Socialistiska Partiet, men det gäller inte gästskribenter av olika slag. Bloggens tillhandahållare och innehavare av utgivningsbeviset är AT Svensson Info Konsult AB.

Kontakt.

Skribenter:
Hans Norebrink (gästskribent, bokrecensent)
Anders_S (ägare)
Albert Svensson (arktitekt, gästskribent)
Simon Svensson
Gus Kaage
Svend Vestergaard
Søren Søndergaard
Michael Voss
Åge Skovrind
Stefan Bergmark
Danielle Sabai
Pierre Rousset
Tord Björk
Socialistiska Partiet
SAP

Upphovsrätt:

Texter, bilder och annat innehåll på webbplatsen är skyddat av upphovsrättslagen. Upphovsrätten innehas av respektive författare, fotograf och illustratör.

Läs mer om bloggen:

Advertisements

4 Replies to “Svensson”

  1. Den terrormisstänkte 22åringens resa till Mecka ägde rum och betalades av Waberis skola 3 år efter att ynglingen slutade på Waberis muslimska skola ( kolla datumet för resan och jämför med när 22-åringen gick i 9an). Detta innebär att Waberi ljög när han påstod att han inte hade kontakt med 22åringen efter att denna lämnade skolan

Kommentarer inaktiverade.