Vad är det för fel med Fredrik och Sven-Otto?

Fredrik Reinfeldt förklarar att han är nöjd med Sven -Otto Littorins förklaringar i DN:

Fråga: Men han har angivit meriter som är tvivelaktiga?
Svar: – Han har angivit hur han uppfattar att det gick till. Det viktiga är att han får svara för sig, eftersom jag inte känner sakförhållandena, men jag känner mig nöjd med att han har gjort det.

Finns det nån som kan förklara för mig vad Reinfeldt menar? För det enda jag förstå är att Reinfeldt inte säger etts kit. Han försvarar sin kompis och regeringskollega genom att inte säga nånting. Genom att snacka skit.

Vad säger då Sven-Otto Littorin? Jo, enligt SR säger han så här:

– Jag ville passa på när jag ändå var där att göra något annat. Via en kamrat fick jag kontakt med det här distansuniversitetet. Jag fick en studieplan, jag fick inlämningsuppgifter och jag fick litteraturlistor. Jag levererade mina inlämningsuppgifter och min mastersuppsats. Jag hade ingen anledning vid det tillfället att tro att det var något annat än något högst seriöst, eftersom jag hade den här studieplanen, handledaren och kontakten och levererade min 123-sidiga uppsats, säger Sven Otto Littorin.

Dvs han säger att han gjorde en uppsats på 132 sidor som gav honom en examen. En mastersexamen. Men han köpte den på ett bluffuniversitet.

Alltså. Sven-Otto Littorin har ingen examen alls. Ingen godkänd examen. Han fortsätter ljuga om detta. Fredrik Reinfeldt skiter i om han har en minister som ljuger. En minister som gjort allt för att sätta åt folk som han kallar fuskare. Folk som är arbetslösa och beroende av a-kassa.

Vi har alltså en minister som köpt en examen av ett universitet som inte kan ge nån examen. En bluffminister. Det är det ena felet. Blir då inte en statsminister som försvarar en bluffminister också en bluffminister. Där har vid det andra felet Kanske kan vi som Jinge föreslår byta Littorin mot en dator. Det kanske vore bäst för alla. Lika bar att byta utReinfeldt också. När vi ändå håller på.

I borgarmedia: EX, SVD
Bloggar: Friktion1, Friktion2, Luciano Astudillo, KAS/Bloggarna, Alliansfritt Sverige
Andra bloggar om: , , , ,

Advertisements