Högern börjar inse att de hade/har fel om Lilla Karachi

Det började med Neo som hade ett blogginlägg som menade att SAC:s aktion mot Lilla Karachi var och är en exemplarisk facklig aktion, helt i överensstämmelse med svensk lag. Även ledarskribenten Sanna Rayman är inne på samma linje liksom snubben som driver en blogg med ett snarlikt namn som min blogg.

Så nu väntar jag bara på en ursäkt till SAC från högerhetsaren nummer ett, Maria Abrahamsson själv liksom från andra gläfsande högerhundar som inte har vetat vad de snackar om. Och som man kan se på kommentarerna i mitt förra inlägg finns det fortfarande de som inte förstår. Men Abrahamssonskan borde väl ändå fatta. Det Lilla Karachi och des ägare sysslar med är olagligheter och kriminalitet.

Jag är övertygad om att jag och högern ändå har olika uppfattning om facklig verksamhet (jag anser att Byggnads agerande i Vaxholm var korrekt exempelvis) men vi borde ju kunna vara överens om att man inte ska ge stöd till restauranger som uppenbart sysslar med skumraskaffärer.

Intressant?
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

3 svar på “Högern börjar inse att de hade/har fel om Lilla Karachi”

  1. således helt okej att i saudiarabien gissla med profeten och hans anhängare ?
    religion, ska den ö h försvaras av intelligenta människor ???

Kommentarer är stängda.