Stolle skriver om stollar

Stollen Göran Skytte skriver om stollarna i Grön Ungdom. Och det han skriver om är faktiskt helt stolligt, för att inte säga asknäppt, tokigt. Om det är Grön Ungdoms viktigaste politiska prioriteringara alltså. Men det kan man ju inte riktigt veta. Token Göran Skytte kan knappast anses vara ett sanningsvittne vad det gäller Grön Ungdom och dess politik.

I vilket fall som helst så får Skyttes artikel priset som årets hittills tokigaste och meningslösaste. Den vinner på stollpoäng om man säger så.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements
 • TB

  Det är bara att gå in och läsa om stolligheterna på Grön Ungdoms hemsida och .

  Skyttes poäng är att dessa stollar utgör den kommande grunden i det parti, Miljöpartiet, som ingår i den rödgröna alliansen och som vill vara med och regera. Det är därför, för helhetsbedömningens skull, viktigt att även stolligheter av denna typ kommer upp till ytan och kan skärskådas.

  Visst ungdomsförbund måste kunna tänja på gränserna lite men i detta fall blir det heltramsigt eller varför inte ”asknäppt”.

 • Kristina

  Är det bara jag som tycker GU är roliga? Gillar dessa små provokativa påhitt. Sen är det ju en annan femma om de kan räknas som politiskt framgångsrika frågor och viktiga prioriteringar.
  Men vem vill inte bli mer queerfeministisk? Jag vill!