Sverigedemokraterna är rädda för 6-åringar

Attt många sympatisörer till och medlemmar i Sverigedemokraterna inte har alla hästar hemma kan man lätt konstatera genom att följa kommentarsfälten på olika internetsajter. Men att partiet i sig självt är så fega och förvirrade att de är så rädda för en 6-åring att de hänger ut detta lilla barn på en webbsajt är för mig faktiskt lite svårförståeligt. SD:are kanske faktiskt är så dumma och otrevliga som de ibland verkar. Jag har inte trott det, men det verkar faktiskt inte bättre.

Intressant?
Bloggat: Jinge, Röda Malmö,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
 • Pingback: Intet nytt « Johannes Blogg.()

 • Pingback: Trottens Betraktelser » Sverigedemokrater antastar barn()

 • martin

  Vad kan sån här uthängning ha för syfte? De som protesterar emot SD är nog stolta över sin hållning, så uthängningen har inget med att underminera dessa personer att göra. Troligare är då att de hoppas att de SA-liknande elementen lojala till dem skall saken i egna händer och trackassera dessa individer. Att skrämma dessa individer.

 • Pingback: I Sverigedemokraternas verklighet… « Min¬†luktar¬†oxo¬†fisk!()

 • Dansken

  Man kan ju ifrågas?¶tta syftet med att fotografera motdemonstranter, men att likna det vid SA blir bara l??jligt.
  /*off topic samt rasistisk spekulation, borttaget*/

 • Jonas

  SD har ju väldigt många poänger här och de pekar på ett allvarligt problem. Däremot är det fel att låta den här stackars flickan lida för vad hennes tokiga pappa gör. Socialen borde däremot se till att ta hand om flickan ifråga så hon får ett bättre hem.

 • martin

  Jonas,
  menar du att bara SD-anhängare får ha barn? De har bara ett syfte och det är att skrämma och hota. Så jag vill nog att du listar dessa poänger.

 • Jonas

  Nej, jag menar att det är olämpligt att ta med sina barn till demonstrationer som kan förväntas urarta i våld. Det är även olämpligt att tillåta/uppmana sitt barn att begå brott. Det är inte heller speciellt lämpligt att använda sitt eget barn för att plocka någon enstaka poäng mot SD. Visst var det SD som hängde ut barnet och det var dumt men det var ändå pappan som efter att ha gått ut i alla tidningar riktade en 300 watts strålkastare mot det uthängda barnet som istället för att ses av 15 SD-medlemmar istället tittas ut av hela Sverige och istället för att vara en av 50 på ett stort kollage blir den allas blickar riktas mot.

  Det var en överdrift att socialen borde ta hand om flickan ifråga men det kanske kunde vara läge att iaf göra en undersökning.

  Jag menade att de har en del poänger i vad de säger om de här människornas förkastliga beteende och det olämpliga i att använda barn i propagandasyfte inte att det finns någon direkt poäng med just ett bildkollage. Möjligen skulle det kanske funka som preventiv brottsbekämpning ifall folk inte vill sitta på såna här kollage, jag antar att det är att skrämma mens isåfall kan man väl säga att resten av rättsamhället också till stor del bygger på att skrämmas.

  /*off topic, borttaget*/ #AS

 • KOstas

  Att bekämpa smygrasistiska tendenser och i synnerhet sådana som framförs i offentlig miljö, bör vara något som alla föräldrar ställer sig positiv till.

  Däremot skulle jag vilja att socialen undersökte sd-anhängares lämplighet att uppfostra barn. Den lär inte vara särskilt föredömlig. I synnerhet inte om man läser en bråkdel av allt pladder som skrivs i kommentatorsfält på internet.