Hackat webbkonto

Mitt webbhotellskonto blev hackat i början av månaden. Sedan lade någon in skadlig kod som höll på att orsaka att hela webbhotellet gick ner. Webbhotellet stängde därför ner mitt konto vid 17-tiden i går kväll. Det är anledningen till att min blogg varit nere fram till cirka klockan 8:00 idag. De tycks inte ha lyckats åtgärda problemet. Jag fick själv tillgång till kontot igen idag och gick då in och raderade ett antal filer som i alla fall inte jag lagt dit. Nya filer. En del andra åtgärder är också vidtagna. Jag hoppas att problemet nu är löst, men eventuellt kan problemen återkomma så jag ber om ursäkt för de eventuella problem detta kan orsaka.

Med tanke på ursprunget på filerna jag tog bort är den troliga hackaren förmodligen att söka i pro-israeliska kretsar och kontot tycks i så fall ha blivit hackat på grund av min artiklar om Gaza. Alternativet är extremhögerkretsar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements