Värdelöst sosseförslag om Slussen

Socialdemokraternas förslag om Slussen skapar ett öppet och blåsigt torg där ingen människa vill vistas nån längre stund. Broarna verkar okej, men Södermalmstorg är totalt värdelöst. I stort sett innebär förlsgate ingen förbättring från idag. Att man får bättre utsikt än i det ursprungliga bra förslaget innebär inte att det blir trevligt eller bättre än idag. Det innebär istället att det blir precis lika otrevligt, kalt, öde, bullrigt och kallt som idag. Ett uselt förslag helt enkelt. Med en ful glaspyramid! Sic!

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Visst ser pyramiden märklig ut. Men den ska å andra sidan inte byggas, den är bara en exempelbyggnad på kartan som talar om att *något* ska byggas, Tack och lov inte en Berlin-mur som i förra förslaget.

    Återgår till mitt förslag om en hårdrockskatedral istället. Det finns för få gargoyles i Stockholm. Bäst är att bilbron blivit smalare.

    • Anders_S

      Hampus: Hårdrockskatedral? Gotik?

  • Varför inte slippa bullret helt? Med förslaget KnutpunktSlussen skapas nya stora ytor mer stad och tillträde till vatten på ett helt annat sätt än bullerförslagen