Jobbigt för fastighetsbolag i Lund

Lunds Kommuns Fastighets AB (LKF) har drabbats av ett inbrott där nycklar till en stor del av deras lägenheter stals. Med hjälp av nycklarna kommer man in i många trappuppgångar och många lägenheter, närmare bestämt 8 500, i LKF:s fastigheter. Visserligen är inte de stulna nycklarna märkta och dessutom är det rätt många nycklar (bolaget vill inte uppge hur många det handlar om) som stulits. Så helt lätt blir det inte för tjuvarna att använda dem.

För LKF lär det förmodligen bli dyrt. För nog måste man väl byta ut alla lås i de fastigheter som berörs.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements
  • Jävligt klantigt. Just därför ska inte värden ha nycklarna till hyresgästerna. HSB har inte fattat det ännu och jag tror att Familjebostäder inte heller har begripit det än.